Lees voor
Ruimte huren

Kunstuitleen Veenendaal

Wie graag in de eigen woonkamer geniet van een wisselend kunstwerk, kan terecht bij de Kunstuitleen. Maak een keuze uit de ruime collectie schilderijen, foto’s, zeefdrukken, etsen, beelden en design. Heel diverse en vernieuwende werken met een waarde tot € 7.500. Voor een vast bedrag per jaar siert een van die kunstwerken jouw eigen huiskamer.

Ook bedrijven ontdekken steeds vaker het gemak en de waarde van Kunstuitleen Veenendaal. Een met zorg gekozen kunstwerk verandert vergaderruimtes in inspirerende werkplekken. Een schilderij of zeefdruk brengt een bedrijfspand tot leven en geeft kantoren een unieke sfeer. Het is een eenvoudige en voordelige manier om een bedrijfspand karakter te geven.

Kunst inspireert en raakt vaak zonder omweg het hart. Het maakt het leven een beetje mooier. In de centrale hal van De Cultuurfabriek zijn het hele jaar door wisselende exposities te bekijken. Om ook schoolkinderen nieuwsgierig te maken naar kunst, ontvangt de Kunstuitleen regelmatig klassen scholieren. Aan de hand van een educatief programma ontdekken zij de waarde van kunst.

“Heerlijk!”

De Kunstuitleen maakt van mijn huiskamer een heuse galerie. Het is fantastisch om telkens weer van een ander kunstwerk te kunnen genieten.