Lees voor
Ruimte huren

Zaalverhuur Veenendaal

De deuren van De Cultuurfabriek staan wijd open voor wie er een eigen bijeenkomst wil organiseren. Je kunt als huurder terecht in een van de vaste ruimtes óf op een inspirerende plek, bijvoorbeeld tussen de boeken. Of wat denk je van een presentatie op de tweede verdieping waar je door de enorme glazen gevel uitkijkt op het Kees Stipplein? De unieke locatie maakt jouw bijeenkomst onvergetelijk!

Een vergadering, (boek)presentatie of lezing. Mét koffie en thee of een uitgebreide lunch. Eventueel inclusief de huur van de audiovisuele middelen zoals een beamer of geluidsinstallatie. Er is heel veel mogelijk! De Cultuurfabriek laat anderen graag meegenieten van de schoonheid en de mogelijkheden die het voormalige fabriekspand biedt.

Parkeren is geen probleem. Vanuit de parkeergarage Tricotage en parkeergarage Arie van Hensbergen sta je binnen een paar tellen in de centrale hal. Ook met het openbaar vervoer is De Cultuurfabriek goed bereikbaar.

Klik hiernaast op de ruimte van jouw keuze en ontdek de mogelijkheden en prijzen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Trouwfoto’s maken in De Cultuurfabriek kan ook! Dit kost €70 exclusief btw. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of om te boeken: 0318 58 26 69