Lees voor
Ruimte huren

VVV/Museumshop

Het VVV informatiepunt Veenendaal is gevestigd in de Museumshop van Stadsmuseum Veenendaal. Bij het informatiepunt vind je informatie over de leukste tips en ideeën over alles wat er in de regio te doen is. Van welke bezienswaardigheden je echt gezien moet hebben tot welke winkelstraatjes een bezoekje waard zijn.

Bij het VVV Informatiepunt in de Museumshop vind je o.a.actueel foldermateriaal over Veenendaal en de regio, fiets- en wandelroutes en
VVV Cadeaukaarten.

Stadswandelingen

Jaap Pilon, historicus en voormalig wethouder van Veenendaal, geeft bijzondere stadswandelingen door het centrum van Veenendaal. Hier leer je meer over de geschiedenis van onze mooie stad. De rondleidingen vinden in principe de eerste en derde zaterdag van de maand plaats van 10.00 – 12.30 uur. Wij verzoeken u hier minimaal een week van tevoren voor te reserveren. Bij te weinig deelnemers gaat de wandeling niet door. De Stadswandeling kost slechts € 8,50 p.p. Meld je aan bij de balie van het museum of stuur ons een mailtje: [email protected].

“Ik vind 'm zó leuk!”

Ik gaf een vriendin laatst zo’n stenen schaapje cadeau. De volgende dag ben ik teruggegaan naar de Stadswinkel om er ook eentje voor mezelf te kopen.