Lees voor
Ruimte huren

Verhuurruimtes

Centrale hal

Omschrijving ruimte
Als je De Cultuurfabriek door de hoofdingang binnenkomt, sta je direct in de centrale hal. In die centrale hal is ruimte voor 300 personen, mits ze blijven staan. Je kunt er maximaal 120 bezoekers van jouw evenement een zitplek aanbieden. De centrale hal is met haar betonnen draagconstructie en veel lichtinval een plek die sfeer ademt. Geschikt voor bijvoorbeeld lezingen, concerten en presentaties. Het hele gebouw is voorzien van klimaatbeheersing.

Praktisch
De Cultuurfabriek maakt het haar huurders graag makkelijk. De gehuurde ruimte wordt in de door jou gewenste opstelling klaargezet en er zijn verschillende materialen bij te huren. Voor een beamer, scherm en laptop betaal je €60, voor een flipover of whiteboard €17,50 en voor een geluidsinstallatie met microfoon betaal je €73. Andere wensen? Neem contact met ons op.

De prijzen zijn gebaseerd op verhuur per dagdeel (max. 4 uur) op maandag tot en met zaterdag van 08.30 – 12.30 uur, van 13.30 – 17.30 uur of van 18.00 – 22.00 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk. Voor opvolgende dagdelen geldt een gereduceerd tarief. De kosten van het normaal verlichten, verwarmen/koelen en schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen en er is gratis wifi aanwezig in het hele pand.

Parkeren kan in parkeergarage Tricotage of parkeergarage Arie van Hensbergen. Beiden op steenworp afstand van De Cultuurfabriek. Ook met het openbaar vervoer is De Cultuurfabriek goed bereikbaar.

Vanuit haar maatschappelijke taak verhuurt De Cultuurfabriek ook ruimten aan organisaties met een ideële doelstelling en zonder winstoogmerk tegen een speciaal tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact met ons op.

Ruimte details

Oppervlakte: 265 m2
Max. aantal pers.: 120
Prijs: v.a. €800
Max. aantal pers. staande receptie: 300
Etage: Begane grond

Foto's en plattegrond