Lees voor
Ruimte huren

Verhuurruimtes

Inspirerende ruimtes

Omschrijving ruimte
Buiten de openingstijden van de Bibliotheek zijn er in De Cultuurfabriek een aantal unieke, inspirerende plekken beschikbaar voor verhuur. Wil je vergaderen tussen de boeken of een bijeenkomst houden met inspirerend uitzicht over het Kees Stipplein? In overleg is er heel veel mogelijk. Organiseer een onvergetelijke bijeenkomst van jouw eigen boekenclub of houd jouw presentatie of training in een intieme ambiance. Aan sfeer geen gebrek!

Praktisch
De Cultuurfabriek maakt het haar huurders graag makkelijk. De gehuurde ruimte wordt in de door jou gewenste opstelling klaargezet en er zijn verschillende materialen bij te huren. Voor een beamer, scherm en laptop betaal je €60, voor een flipover of whiteboard €17,50 en voor een geluidsinstallatie met microfoon betaal je €73. Andere wensen? Neem contact met ons op.

De prijzen zijn gebaseerd op verhuur per dagdeel (max. 4 uur) op maandag tot en met zaterdag van 08.30 – 12.30 uur, van 13.30 – 17.30 uur of van 18.00 – 22.00 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk. Voor opvolgende dagdelen geldt een gereduceerd tarief. De kosten van het normaal verlichten, verwarmen/koelen en schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen en er is gratis wifi aanwezig in het hele pand.

Parkeren kan in parkeergarage Tricotage of parkeergarage Arie van Hensbergen. Beiden op steenworp afstand van De Cultuurfabriek. Ook met het openbaar vervoer is De Cultuurfabriek goed bereikbaar.

Vanuit haar maatschappelijke taak verhuurt De Cultuurfabriek ook ruimten aan organisaties met een ideële doelstelling en zonder winstoogmerk tegen een speciaal tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact met ons op.

Ruimte details

Oppervlakte: n.v.t.
Max. aantal pers.: In overleg
Prijs: In overleg
Etage: Eerste en tweede

Foto's