Lees voor
Ruimte huren

Verhuurruimtes

Kunstkubus

Omschrijving ruimte
De Kunstkubus is een ruimte achterin de centrale hal op de begane grond van De Cultuurfabriek. Je hebt er aan inspiratie geen gebrek, want de ‘kubus’ wordt gevormd door kamerschermen waarop kunstwerken van Kunstuitleen Veenendaal zijn tentoongesteld. Het is een permanente expositieruimte. In de kubus is ruimte voor maximaal 30 personen. De centrale hal, waar de Kunstkubus zich bevindt, is met haar betonnen draagconstructie en veel lichtinval een plek die sfeer ademt. Geschikt voor bijvoorbeeld lezingen, vergaderingen en presentaties. De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing.

Praktisch
De Cultuurfabriek maakt het haar huurders graag makkelijk. De gehuurde ruimte wordt in de door jou gewenste opstelling klaargezet en er zijn verschillende materialen bij te huren. Voor een beamer, scherm en laptop betaal je €60, voor een flipover of whiteboard €17,50 en voor een geluidsinstallatie met microfoon betaal je €73. Andere wensen? Neem contact met ons op.

De prijzen zijn gebaseerd op verhuur per dagdeel (max. 4 uur) op maandag tot en met zaterdag van 08.30 – 12.30 uur, van 13.30 – 17.30 uur of van 18.00 – 22.00 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk. Voor opvolgende dagdelen geldt een gereduceerd tarief. De kosten van het normaal verlichten, verwarmen/koelen en schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen en er is gratis wifi aanwezig in het hele pand.

Parkeren kan in parkeergarage Tricotage of parkeergarage Arie van Hensbergen. Beiden op steenworp afstand van De Cultuurfabriek. Ook met het openbaar vervoer is De Cultuurfabriek goed bereikbaar.

Vanuit haar maatschappelijke taak verhuurt De Cultuurfabriek ook ruimten aan organisaties met een ideële doelstelling en zonder winstoogmerk tegen een speciaal tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact met ons op.

Ruimte details

Oppervlakte: 52 m2
Max. aantal pers.: 30
Prijs: v.a. €200
Etage: Begane grond

Foto's en plattegronden