Lees voor
Ruimte huren

Verhuurruimtes

Voorleeskamer

Omschrijving Ruimte
De Voorleeskamer vind je op de eerste etage. Het is een knusse ruimte met een kleine vaste tribune, blokken waarop je kunt zitten en één grote, roze stoel waarin je kunt zitten om voor te lezen of verhalen te vertellen. Geschikt voor een heerlijke verhalenmiddag. Haal bijvoorbeeld prentenboeken uit de Bibliotheek en ga languit op de grond liggen bladeren. Er passen maximaal 20 personen in de Voorleeskamer. De zaal is voorzien van klimaatbeheersing.

Praktisch
De Cultuurfabriek maakt het haar huurders graag makkelijk. De gehuurde ruimte wordt in de door jou gewenste opstelling klaargezet en er zijn verschillende materialen bij te huren. Voor een beamer, scherm en laptop betaal je €60, voor een flipover of whiteboard €17,50 en voor een geluidsinstallatie met microfoon betaal je €73. Andere wensen? Neem contact met ons op.

De prijzen zijn gebaseerd op verhuur per dagdeel (max. 4 uur) op maandag tot en met zaterdag van 08.30 – 12.30 uur, van 13.30 – 17.30 uur of van 18.00 – 22.00 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk. Voor opvolgende dagdelen geldt een gereduceerd tarief. De kosten van het normaal verlichten, verwarmen/koelen en schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen en er is gratis wifi aanwezig in het hele pand.

Parkeren kan in parkeergarage Tricotage of parkeergarage Arie van Hensbergen. Beiden op steenworp afstand van De Cultuurfabriek. Ook met het openbaar vervoer is De Cultuurfabriek goed bereikbaar.

Vanuit haar maatschappelijke taak verhuurt De Cultuurfabriek ook ruimten aan organisaties met een ideële doelstelling en zonder winstoogmerk tegen een speciaal tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact met ons op.

Ruimte details

Oppervlakte: 35 m2
Max. aantal pers.: 20
Prijs: In overleg
Etage: 1

Foto's