Lees voor
Ruimte huren

Verhuurruimtes

Zaal 2

Omschrijving
Zaal 2 bevindt zich op de eerste etage. Door de hoge ramen komt veel daglicht de ruimte binnen, maar de zaal is ook goed te verduisteren. Geschikt voor bijvoorbeeld lezingen, presentaties, trainingen en vergaderingen. In theateropstelling is er ruimte voor 30 personen. Laat je de tafels neerzetten in blokvorm met daaromheen stoelen, dan is er plek voor 18 personen. De zaal is voorzien van klimaatbeheersing, maar een raam opzetten is ook een optie.

Praktisch
De Cultuurfabriek maakt het haar huurders graag makkelijk. De gehuurde ruimte wordt in de door jou gewenste opstelling klaargezet en er zijn verschillende materialen bij te huren. Voor een beamer, scherm en laptop betaal je €60, voor een flipover of whiteboard €17,50 en voor een geluidsinstallatie met microfoon betaal je €73. Andere wensen? Neem contact met ons op.

De prijzen zijn gebaseerd op verhuur per dagdeel (max. 4 uur) op maandag tot en met zaterdag van 08.30 -12.30 uur, van 13.30 – 17.30 uur of van 18.00 – 22.00 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk. Voor opvolgende dagdelen geldt een gereduceerd tarief. De kosten van het normaal verlichten, verwarmen/koelen en schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen en er is gratis wifi aanwezig in het hele pand.

Parkeren kan in parkeergarage Tricotage of parkeergarage Arie van Hensbergen. Beiden op steenworp afstand van De Cultuurfabriek. Ook met het openbaar vervoer is De Cultuurfabriek goed bereikbaar.

Vanuit haar maatschappelijke taak verhuurt De Cultuurfabriek ook ruimten aan organisaties met een ideële doelstelling en zonder winstoogmerk tegen een speciaal tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact met ons op.

Ruimte details

Oppervlakte: 46 m2
Max. aantal pers.: 30
Prijs: v.a. €65
Etage: 1
Max. aantal pers. Blokvorm opstelling: 18

Foto's en plattegronden